Meya <3

Usch usch usch usch usch vad jag saknar Meya :(
Hon bor ju med mamma och pappa nu, dels eftersom det är så litet här
och så är hon ju så gammal så tequila är lite för stökig för hennes del.
Och även för att hon blir så ledsen av att vara ensam. Iofs är nästan aldrig tequila ensam heller eftersom jag bara är hemma men som tex när vi åker o handlar osv.
Så det är såklart skönare för henne att bo med mamma och pappa men fy vad jag saknar henne :(
Hon har ju alltid varit MIN hund och jag har alltid varit hennes.
i 10 år har det bara varit jag och hon, hon följde varje steg jag tog, hon brydde sig inte om någon annan, hon sov i min säng varje natt, om jag sov till kl 16 på dagen så gjorde hon också det, om jag gick på toa så följde hon med, om jag åkte hemifrån en stund så var hon aldrig nöjd förrän jag kom hem och man möttes av en jädrans massa "prat" när man kom hem igen, som bara hon kan när hon är lycklig, jag visste hela tiden vad hon tänkte och ville och hon är världens förståndigaste hund, hon är som en människa.
Och så poff har jag skaffat en annan hund och flyttat ifrån henne...
:( usch vad hemskt.. Så varje gång hon får träffa mig nu så har jag med mig en annan hund som ställer sig ivägen och försöker visa att jag är hennes nu, och när hon kommer hit på besök så får hon ju se att tequila får bo med mig men inte hon! Åh jag kan gråta krokodiltårar av domhär tankarna :( Och nu är hon snart 12 år, ska jag missa hennes sista tid i livet eller? Hon är min bästa i hela världen.. (Måste bara skriva med att jag älskar tequila också haha <3) 
Jag önskar mer än allt i världen att hon skulle kunna bo med mig :( Men det går ju inteee, men det förstår ju inte hon :( 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback