blogginlägg

Tjeenaaaaa!!!
ska berätta as viktiga grejer nu.
Igår kväll, så somnade jag vid 23.
Och sen vetiiiifan hur dehär har gått till men så har jag fått för mig att alarmet har ringt, så jag har gått upp svin trött, fixat frukost, packat ner matlådan till jobbet, kissat, borstat tänderna, förberett saker för william osv. Och satt mig o väntar på dagishundarna. Kollade på klockan på väggen o den va fem över sju. Den va verkligen det.
MEN. sen tog jag upp mobilen o då stog de att klockan va 00.
tänkte typ att den bara nollställt sig så satt kvar o vänta. Fatta ingenting.
Men sen när jag kolla klockan på väggen igen så va den oxå 00! Haha alltså va?? Vad har hänt?
Så fick gå o lägga mig igen haha och sen fortsatte jag vakna varannan timme hela natten o trodde att jag skulle gå upp men så fick jag hålla på o somna om hela tiden haha det va iofs jävligt jävligt skönt men vafan dedär va ju bara konstigt.
Aja! Idag har jag iallafall jobbat oavbrutet mellan 08-22 så har knappt suttit ner en enda sekund förrän nu, jisses.
I helgen blir det Trollhättan/Göteborg hela helgen minsann! Mer om det senare!
Jaha annars då, jag vet inte. Har hittat mitt drömhus, gråter floder om det inte blir mitt. Vill ha en till hund. Har satt i löshår 150slingor microringar på mig själv. Färgar håret atm. Sveriges mästerkock har börjat asnice. Paradise hotel är slut och likaså nästan mitt liv i och med det haha, jeppe kan dra åt helvete fast ändå rätt kul att han gjort som han gjort, men ful är han. Aina och Samir mina babes skulle vart ett par o vunnit istället. Nähe nu måste hårfärgen ur för länge sen. tjing!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback