mat

Haha har ni sett Hanna Widerstedts senaste inlägg då? :D
Om det är på riktigt så är ju kvinnan ännu mer klockren haha! (Inte att hon dött för man måste trycka på den mystiska rutan!) Jag hoppas verkligen att det är sant :D Men det kommer man väl aldrig få veta. Jag älskar henne iallafall :D Vilket geni haha. Men står inte ut med att läsa hennes kommentarer, vilka bittra människor det finns, kan man inte bara skratta eller sluta läsa? Alla kända bloggar består ju av 80% haters. Funderat på att göra nåt man gillar istället kanske? Känns ju inte så skoj att medvetet söka sig till saker som får en att bli förbannad haha, jaja krya på er.

Till nåt annat. Vi har börjat handla på Citygross nu istället för Ica maxi. Hoppas att jag aldrig mer behöver sätta min fot där för fyfan vad äckliga dom är. I oöppnade saker har vi hittat spindlar i salladen, löss i scharlottenlöken(!!), möggelbo i kärnan på persikor, avrivna ettiketter på fläskfilen, grå fläskfile, köttfärs som kommer in på söndagar(?) ompackade? osv. Föööör äckligt. En spindel i salladen får man väl vänta sig nån gång i livet för dom kan ju inte sitta o plocka spindlar inuti en miljon salladshuvuden men nu har det blivit way too much under för kort tid. Och jag är inte den som slänger spindeln och äter upp salladen direkt.
Och blir det samma sak på citygross så får jag helt enkelt sluta äta haha. Skulle aldrig handla på lidl eller nåt sånt ställe iallafall för där är det väl kackerlackor istället för spindlar och grön fläskfile istället för grå haha. Nä usch nu pratar vi om nåt annat.

William äter mat med bitar i nu förresten :] Helt plötsligt gick det bara. Och nu vaknade han så nu är det dags för lite käk :)


Jag handlar bara på citygross, typ bäst där. Var har du köpt väckarklockan? Jättefin! :)

Svar: Det är en vanlig normalstor klocka :) Köpt i någon av inredningsbutikerna på marieberg!
trollboll!

2012-10-11 | 10:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback