Provjobbat

Provjobbade på nya jobbet igår, gick bredvid på både ett morgonpass och kvällspass :) Kollade bara på och lärde mig första passet och fick göra det mesta själv på kvällen, gick helt okej! :) 

Och här kommer en till bild från Miguel, ett litet annat stuk på den som vi testade i annat ljus jämfört med temat vi hade på dom andra :) Det vi körde var ju flow posing som vi kollade från en proffsfotografs kurs där hon sätter 100 poser under en timme. Så vi gick igenom endel! 
Såg att nån avundsjuk (som såklart aldrig stått framför kameran själv) kommenterade att det inte såg svårt ut (och att äntligen slapp man se mina trashiga tatueringar haha careface) hehe och jag håller verkligen med om att det ser skitenkelt ut, det tyckte vi att "kursen" gjorde också haha, men lättare sagt än gjort kan vi väl säga :D Det är ju så mycket mer än att jag bara gått o ställt mig i nån pose som känns bra som man gör när man tar en vanlig outfitbild eller vimmelbild och sen trycker fotografen på knappen haha. Det kallas samspel och man utgår ifrån en idé tillsammans som sen fotografen guidar en igenom så att varenda liten kroppsdel är i rätt vinkel jämfört med just det man är ute efter, rätt höjd, har rätt känsla, ser naturlig ut, att huvudet är åt exakt rätt håll, rätt höjd, hakan rätt vinklad och ger symetri med resten av kroppen (handlar om millimeter haha), blicken, munnen, haha ja.. (Sen ska man ju ha rätt utrustningar, ljuset vara rätt o tusen grejer till men sånt kan inte jag haha).. Och det gäller ju för varje liten bild lixom. Och sånt kan toppmodeller utantill men för att komma dit har dom övat och det är precis vad jag också gjort nu :) Mitt mål är ju att kunna allt sånt själv men kan slå vad om att ingen som inte gjort dethär tidigare har en aning om tex vilka 50 olika vinklar och rörelser som är rätt för just sigsjälv när det gäller fotomodellsbilder. Så för att bara ha hållt på med dethär sedan i vintras är jag jättenöjd och jag tycker det är så jäkla roligt! Så folk kan klaga hur mycket dom vill för jag är nöjd o glad, hur onöjd o sur nån annan än är :) Dock är ju du den ända onöjda av alla som uttrycker sig haha, du kan ju höra av dig när du har några bilder att visa upp :)
Jaja, nu fick du lite space här det va väl skönt. skulle inte tillägna dethär inlägget åt kommentaren, tänkte bara passa på att berätta lite om hur det går till för alla som inte vet :) Sen finns det ju såklart fotografer som kör på det viset att dom står för att bilder blir tagna och ljuset är på plats, och modellen står för resten (typ haha) men jag föredrar helt klart att jobba tillsammans så att bilderna blir så bra som möjligt och så att man utecklas när man fortfarande har mycket att lära sig :) Det går ju ändå fort lixom. Det andra sättet är oxå kul men passar bättre när man är mer färdigutvecklad.
Jaha, nu vart jag sugen på att kolla klart på den andra kursen jag fick av Miguel tidigare :D Ska glida över och få en jäkla massa fler här nån dag också! :DD 

Är förresten hemma med William idag. Han snorar och hostar var och varannan sekund. Var iväg på jobbgarantin på förmiddagen men nu är jag hemma igen. Måste kolla bonde söker fru presentationerna oxå ju :D 
Jajaaa, nuu kommer bilden :D Älskar ljuset!
 
 


Jag tror bara du älskar dig själv....:)

Svar: Såklart jag gör. Tråkigt för dom som inte kan älska sig själva, change your life
trollboll!

2013-04-10 | 09:19:26

typ mest av allt alltså. allt ljus på mej.

Svar: haha bra att du har koll. krya på dig
trollboll!

2013-04-10 | 11:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback