God jul

God jul till att börja med! 
Skiter i lösen på bloggen, mer än hälften av er försvann ju haha, så grannar och andra puckon får väl snoka hur mycket dom vill då, deras problem. 
 
Nu gör jag ett sista försök att hålla denhär bloggen vid liv i normal uppdatering haha men det känns inte som folk är lika intresserade av bloggar längre? 
För ett år sen följde jag typ 30 bloggar varje dag men nu har jag inte läst en enda på vet inte hur länge. 
Jajja. 
Vet inte vad jag skrev senast.. 
Varit Lucia på dagis.  William gick o höll mig o danne i varsin hand hela tiden o vägrade släppa så att vi inte skulle åka haha älskling.. 
 
Och hela denna helgen har jag tillbringat i Trollhättan! 
Var hos Frank och plåtade både lördag o söndag, massa olika bilder, och hur många bra som helst blev det så det var skitkul! :) Har 500+ att gå igenom o välja ut haha, sjukt kul men sjukt svårt :D 
Så innan jag åkte hem från trollhättan igårkväll stannade jag en stund hos finaste jim tills det var dags att åka hem o hämta william imorse haha, oså har jag jobbat ikväll. Så blev 2timmars sömn när william sov middag, ända sen i lördagsnatt haha pigg! 
Nu är jag hemma hos mamma o pappa, har kollat bingolotto o nu ska jag sova gött som fan :D älsklingsmormor är här också! 
Puss och godnatt!
 
 
 
 


Intresset för bloggar har tvärtom ökat, åtminstone om man tittar på besökstatistiken. Topplistorna på t.ex Bloggportalen har aldrig haft så många välbesökta bloggar. Fast det kanske förhåller sig så att man främst besöker "kända" bloggar medan de med färre läsare långsamt dör ut.

2014-01-10 | 11:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback