kosmetisk tatuering

Var hos Anna Rapp igår och gjorde min eeefterlängtade ögonbrynstatuering :)
De sitter i upp till ca 5 år och bleks bort sen. Men nu är ju inte mina läkta än så dom ser lite väl mörka ut :p Men ska bli sååå underbart att slippa fixa dom varje jäkla morgon.
Så ingår det att fylla i dom mer och ändra nåt om man vill efter 6 veckor ifall man kommit på nåt under tiden man vant sig.
Tror jag vill fylla ut dom lite mer längst fram för nu är dom ganska jämna hela vägen, vi får se hur de ser ut när det är läkt!
Det kändes iallafall inte ett smack! Först körde hon lite med nålen utan färg för att luckra upp huden, oså la hon bedövningsgele där sen. Så innan bedövningen kändes det ju, men inte i närheten av en riktig tatuering.
Och efter bedövningen kände man verkligen inget. Eller ah, kanske som att hon drog med en fjäder på vissa ställen då. Asnice :D kunde lika gärna somnat.
Låg ju as gött där i värsta behandlingsstolen med värme i dynorna och en filt över mig och relaxmusik haha :D Tog typ 1,5 timme. Oså vaxade hon mina egna bryn i rätt linjer efteråt. Man har ju kvar sina egna blandat med tatueringen.
Jahapp! Kommer va guld när vi åker till mallorca oxå att kunna bada osv utan att behöva tänka på det. ALDRIG mer kommer jag behöva tänka på det haha! Men så kostar det ju oxå, fyfan haha. Men lätt värt.
Jaha de var de det. Nu vill jag att det ska bli fredag så vi kan åka på våran kryssning äntligen som jag o ida tjatat om i ett halvår.

Lägger upp en tydligare bild när de har läkt :)


priset för en så snygg grej?

Svar: 5lax
trollboll!

2013-09-28 | 13:40:52

ÅHH Gud så dyrt för såå lite

2013-10-02 | 16:13:00

Hej, bara en kort fråga hur mycket tar ni för detta?

kosmetisk tatuering

mvh

Linnie

2013-11-12 | 21:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback