Meya

Älskade älskade Meya. 14 friska lyckliga år blev du. 
Men för ett par veckor sen började hjärtat krångla och medicinerna hjälpte inte.. 
Var hos veteriären imorse och lät henne somna in. Skönare att få ett lugnt avslut istället för akut. Men det var hemskt att låta det ske. Fint att få vara med men det blev många tårar och jag vill inte acceptera att du är borta.
Men nu får du komma till dina hundkompisar uppe i himlen och springa i tunnlar och gräva i sorkhål.
Och komma och hälsa på här hur mycket du vill.
Skulle kunna skriva en hel bok om dig och den skulle enbart innehålla bra ord. 
Så fantastisk hund. Så mänsklig, förstående, snäll.. verkligen genomsnäll. Och det vet varenda människa som träffat dig. Du har varit min bästa vän varenda dag och vi har hunnit göra så himla mycket kul tillsammans. 
Är gladast i världen att just du blev min första hund och har funnits i mitt liv såhär länge och gett så mycket kärlek. Det är tack vare dig som hundar har blivit mitt största intresse och jag önskar att jag kunde få leva med dig resten av mitt liv. Hade jag inte bott hemifrån i några år redan o "klippt navelsträngen lite" så hade jag nog oxå dött nu. Älskade vän.

 bad

jobbjobb. en 08-22dag kvar :>
åkte till nora på rasten idag o tog en långpromenad med stefan o chila till vattnet så hundarna fick leka :)
finns inte så mycket att säga under mina jobbhelger! precis slutat för idag och dom är påväg hit.
vill baka chokladbollar.
åh jag vill till ullared förresten! mamma, pappa? ;)Dagens..

quote!kort hår

asså jag hatar mina spontana jaghartråkigt-impulser haha! jämt när jag har tråkigt så städar jag, köper nåt eller ändrar på nåt :) även fast jag vet att jag inte behöver nåt så leeetar jag verkligen efter nåt att köpa tills jag hittar nåt kul och även om jag bestämt mig för att spara ut håret o även köpa löshår så klipper jag av mig halva håret :) var inte så jäkla lätt att klippa där bak på sigsjälv haha.
Nu är jag hemma med hundarna, dagishundarna oså har vi chila oxå :) busar nonstop gör dom! och myser! tror kila o chila blivit kära :)


hejhejehejjhejehjhejhejhehehehejj

tja! sitter på jobbä, är min efterlängade jobb"helg" nu som har utökats från ett kvällspass o två heldagar, till två kvällspass o tre heldagar ;p
haft besök av stefan o chila senaste dagarna o dom är hemma med candy o kila nu så ska strax hem till dom igen :>
var på marieberg med carro en sväng förut oxå, blev ba en tröja ;p gick in i en enda affär gjorde vi haha sen va vi klara, duktigt!
hade tråkigt o klippte migsjälv förut oxå haha. o slinga hårä.
nä nu måste jag jobba, härå :)Dagens..

quote!Comeback!

Nu har jag funderat fram o tillbaka i flera dar här om jag antingen ska lägga ner bloggen helt o hållet, eller börja blogga somvanligt. För nu gör jag ju nån himla konstig blandning som suger haha.
Kom fram till att vi kör på iaf! minst ett inlägg varje dag annars skiter vi i dehär!
Så nu får ni stanna kvar här :)
Men en liiten ändring i det hela, nu går det inte att kommentera längre!
det är ändå bara min anonyma lilla schizo-hater som kommenterar o låtsas vara flera personer haha. jag kommer inte ändra på mig för din skull och det är ingen här som bryr sig om vad du tycker :( hejdå, gå vidare i livet.

Idag har vi varit i Stockholm hela dagen!
Började med en utomhusplåtning med Miko, mycket rolig att plåta med :)
Sen blev det påskmat hos mormor :D äntligen fick jag fira lite påsk haha! fick tillochmed ett påskägg!! fast det var nog mest till william ;)
Och igårkväll blev det ju lördagsmys hos carro :D tända ljus, chips med dipp, massage och twilight :D
Har ju gått o pajjat nacken, brytit känns det som haha, har gjort sjukt ont konstant i en vecka nu även om jag inte rör mig och de blir bara värre varje dag :s
Jaha, och dagen innan det var vi på Gustavsvik med ida adrian o robin.
William har blivit riktigt kaxig i vattnet nu :) för nåt halvår sen va han jätte försiktig, ville hålla handen eller helst bara sitta i mitt knä. men nu åker han alla barnrutschkanor själv 200ggr i rad :)
Nuuu orkar jag inte skriva mera!
Hörs IMORN dårå ;)