påfyllnad

var o fyllde på armen lite för nån dag sen, vill fortsätta varje dag :>
nu äre jobbhelg på jobbet, men det är min sista helg ever! sen har jag dragit ner på tiden på det jobbet så jag kan dra igång dagiset, men kommer fortsätta med kvällar som personlig assistent :)
så kommer jobba 12h varje dag med dagiset, plus 2-4 kvällar varje vecka på det andra :p det blir ganska mycket mer än att jobba 100% haha. Men det blir bra!

igår och idag har elektrikerna varit här o installerat elen så nu är typ allt klart!
ska bara gräva igen det här med en spade... ;p
maaat

Mattips som går snabbt som fan, är enkelt som fan att fixa och är gott som fan.
Köp frysta pepprade stora pommes, minns inte märket men de är dom godaste. Spicy pepper nånting.
Oså linda en bacon runt varje pommes.
In i ugnen 25min på 225grader.
Ät!

å herregud

å herregud hur många gånger har man inte gjort dethär... nästan skrivit klart ett inlägg oså råkar man radera allt.

aja. Haha vet ni vad jag gjorde dagen efter vi köpte fyrhjulingen eller?
Jag skrev "köpa en till fyrhjuling" på nästa dagens att-göra-lista på skoj.
Tror ni vi har en varsin nu eller?
Såklart vi har! :D hahaha.

Förövrigt börjar hunddagiset bli klart! Har varit en djurskyddsinspektör o kontrollerat, handlagt med en veterinär så nu äre bara lite småfix kvar! Blir nog klart tills när jag planerat från första början :D eller lite o lite. just nu är stefan o hämtar en jordfräs så han kan sprätta upp halva gräsmattan haha så att jag kan ta dit elektriker som ska dra el till barackerna. Sen ska vi slå ner två väggar o sätta galler istället.

Igår var vi ute på strömpis, jag stefan ida robin o alla :) ida har äntligen kommit hem för att stanna så nu är jag nöjd ;D och kul som fan hade vi som vanligt. Och jag vart full haha. brukar dricka 4 breezer. nu köpte stefan en rosa pantern till mig varje gång han beställde en öl, så det blev 2 breezer o 5 rosa pantern haha. det är mycket för lilla mig som aldrig dricker ska ni veta! men märkte inget förrän jag kom hem o la mig i soffan haha då snurra jorden upponer så ni vet.