mycket nu!

mjahaa, inte en frisk stund har det varit dom senaste veckorna! haft världens hosta i typ tre veckor, knäckt revbenet och blivit hundbiten i benet! bra kombo. Och candy har flyttat till en ny familj.. ._. hur mycket jag än ville ha kvar henne så funka det inte. hon hade alldeles för stort dominansbeteende för o vara valp. hon vaktade mot tequila som är 4år äldre hela tiden. och såklart svarade tequila på hennes signaler eftersom hon är äldre.. sista gången rök dom ihop så jag knappt fick isär dom och kila va tvungen att åka till veterinären o spola rent 10-15 sår, sy, sövas, röntgas, få mediciner osv.
Oså råka ju candy hugga tag i mitt ben o kramptugga ett tag oxå fast hon trodde det var kila när jag försökte få isär dom, så jag fick oxå åka till akuten x)
Iallafall så kan jag inte ta risken att det händer fler gånger. Speciellt inte när jag jobbar 12-15 timmar om dagen o inte kan ha uppsikt över dom hela tiden när dom helst skulle behöva tränas dom timmarna istället.. Jävligt svårt beslut har det varit men alla får det bättre såhär och den nya familjen är supernöjda. en trebarnsfamilj utan andra hundar. o candy älskar ju alla människor över allt annat så det blir bra :)
o det märks redan världens skillnad på kila hur mycket gladare hon är nu när hon får ta mer plats, gumman.

jaha, annars har det varit bra iaf! julafton hos mamma o pappa med lite släkt. william tyckte det var skitkul med tomten o alla julklappar :)
idag har jag varit på marieberg med robbin o arthur, köpte inte ett smack! :0 sen åkte vi hem o gjorde våfflor.
och igår va vi hos robbins syster o åt julmat.
o nu ska vi typ äta mer julmat haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback