slut på semestern!

tjaaa, har jag glömt att uppdatera här eller, nääää :) jooo :)
har haft min semestervecka nu, så nu är jag tillbaks på jobbä! full fart denna vecka sen lugnar det ner sig.
vad har vi gjort då. tror ni man vill åka hemifrån nåt när man redan har drömmen hemma eller?:) har haft en full att-göra-lista typ varje dag med fixa runt huset haha, och bara njutit av livet! haft vänner o släkt på besök, knäppt många breezer, tänt många grillar, lekt med glada vovvar :)

i fredags tog vi dock ledigt ett par timmar från allt och drog ner till sjösidan o käkade :) blir standardstället varje fredag kan jag säga!
Så har vi varit i skara, plåtade för ett klädföretag i regn med en till modell o ett bra team, kulkul! :)

Oså har vi haft fotografbesök från trollhättan i helgen, plåtade både lördagkväll och hela söndagen, kul som fan och grymma bilder! så var stefan med o plåtade också :D

Så har vi ju köpt en fyrhjuling med :D ååh vad kul det är!! satt typ o löspratade i torsdags kväll om att vi borde köpa en. Skrev "köpa fyrhjuling" på fredagens att-göra-lista på skoj. Svängde in i butiken på vägen till ica för att kolla lite. Så kommer vi ut med en köpt yamaha grizzly 700cc -2014 :D haha heeelt fantastiskt! redan handlat på ica, systemet o mc donalds, dragit ett stort träd, plåtat, vinschat upp den för en sandhög, o sladdat runt har den gjort :D man kan göra allt med den. ska sova med den oxå. nu behöver vi bara en till :D kul va!


behind the scenes på regnplåtningen!

fotograf Frank Hansen på den!:)


kanske fota ihop ngn dag själva bara köra all in på eran åker:D?

Svar: jaa de gör vi!:D messa om när du e ledig:))
trollboll!

2014-07-31 | 22:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback