sjukis

halloj.
jobbat 08-22 hela helgen plus kvällar under veckan.. menn, igår kväll kände jag att jag började bli sjuk. mådde as illa, fick sitta upp o sova, feber, typ kramper i magen, frös ihjäl o orkade inte stå på benen.. hoppas verkligen inte det är nån jäkla magsjuka på g..
men det är ju verkligen inget lämpligt jobb att bli sjuk på, speciellt inte nu när vi bara är två ordinarie personal eftersom en har slutat..
men tvingade mig dit imorse iallafall och fixade det viktigaste sen tog snällaste kollegan över mina sista 8h trots att hennes dotter är sjuk <3

och vart åkte jag dådå? till mamma o pappa såklart, vem älskar inte att bli ompysslad av mamma o pappa när man är sjuk lixom haha det kommer man aldrig växa ifrån :)
så nu ska jag vila upp mig ordentligt för ikväll är det ju tänkt att jag ska åka o hämta valpis..

har jag förresten skrivit om det här? nee?
haha! jag är ju alltid sugen på fler hundar hehee men har varit förnuftig och väntat med det! men senaste tiden har jag känt att det skulle passa med allt runt omkring så har kollat runt lite smått men inte riktigt fastnat för nån..
har kollat efter bordercollie och leonberger för det är friska raser jag gillar med bra egenskaper.
men så för första gången nånsin gick jag in på en blandras-annons!
jag har typ haft nåt emot det innan utan att riktigt veta varför. typ nån annans åsikt som bara satt sig i mitt huvud. så har jag spekulerat massa kring det och kommit fram till att det är inget fel med det sålänge det inte är en tjuvparning där man har 0 koll på genetiken osv..
och denhär annonsen var då en blandis mellan leonberger och siberian husky! och huskys har ju också hur fina egenskaper som helst och jag tycker dom kompletterar egenskaperna med leonberger helt perfekt!
och så visste jag innan att jag vill ha en tik.
och i denhär kullen fanns bara en tik.. och hon var såå fiiiiiin! det klickade direkt utan några som helst tvivel. åkte och hälsade på henne och blev ännu mer kär.
Hon är från en stor kennel på landet som även föder upp renrasiga hundar, har blandat leonberger o husky i 25år utan problem, tävlar med draghundar och har en stor hundgård där alla hundar alltid går utan koppel osv :)
och som sagt så flyttar hon hem till oss ikväll! :D lyckaa!william igår på Ikea på min rast :)


Men hallå, väx upp. Hur gammal är du? Åka till mamma.! Och den Stackarn som fick jobba när hon hade sjukt barn.
De blir värre o värre. Men du vart ju frisk till kvällen iaf. Haha

Svar: Nu ska jag ge dig lite svar så du kanske (antagligen inte) förstår att du ska hålla din käft stängd innan du vet sanningen om nånting här i världen. du har inte tänkt på att han jag jobbar åt inte vill ha mig där när jag kan smitta honom? Och nej, jag blev frisk tre dagar senare, pappa körde o hämtade valpen (men vabra då har du koll på min fb oxå, stalker). Så, hur mycket tror du jag tog åt mig av din kommentar nudå? när du inte har en aning om vad du snackar om. Tänk om jag satt o skrev skit till dig hela dagarna om allt du gör och inget av det jag skriver hänger ihop o jag har fel om allt? Skulle du skratta eller gråta? Såhär är det, och jag har sagt det flera gånger förut. Jag bryr mig inte om tragiska,bittra,tröttapålivetochhataallt-människor som du inte tycker om mig. Jag är faktiskt GLAD över det för jag vill inte ha nånting gemensamt med sånna som dig. Så, har du tänkt hålla på såhär resten av livet eller när ska du gå vidare? Vart kommer du med det hela? Vill du att jag ska va som dig istället? Känner du dig nöjd över att vara en sånndär internethatare som sitter o kommenterar konstiga grejer på folks bloggar som du inte känner och inte kan stå för vem du är? Du skämms så mycket över dig själv och dina åsikter att du inte ens törs berätta vem du är. Du VET att jag är bättre än dig, det är därför du hänger här och försöker trycka ner mig o leta fel i allt jag gör så att du ska kunna känna dig lite bättre. Hade du haft ett bra liv och varit en stark människa så hade du skitit i folk du hatar och gjort nåt du tycker om istället, eller försökt lyfta upp folk som du tycker är svagare än digsjälv. Men du är den svaga, därför klarar du inte sånt. Hoppas du kan öppna en liten lucka för att ta åt dig av dethär och gå vidare i livet och hälsa dina hatkompisar samma sak.
Och jag är ledsen att du inte har en mamma som vill ta hand om dig när du mår dåligt..
trollboll!

2014-03-04 | 12:01:13

Från en annan anonym som inte kan låta bli att läsa ´Dina spåniga blogginlägg, (just därför att de är så spåninga och korkade) skriver som man pratar!?

Skulle aldrig falla mig in att ha en blogg ! Det är för folk som vill "känna" sig populära framför en dataskärm !!!!!!! Lycka Till med Livet kära Vän

Svar: jaha? skiter väl i dig o om du har en blogg eller inte, hade inte läst den iallafall? Och hur uttalar man ord med stor bokstav mitt i en mening? (skriver som man pratar!?)
trollboll!

2014-04-11 | 13:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback