vecka2

Har haft massa hundbesök i helgen som kollat in dagiset och skrivit in sina hundar :) har flera som sagt upp sina platser på andra dagis för att byta hit :D de är bra! :D och dom som började förra veckan är jättenöjda o säger att hundarna varit helt slut på kvällarna, det är skönt att höra!
Och idag har journalisten från KumlaNytt varit här o knäppt lite bilder o spelat in en intervju.

Jaha vad ska vi prata om om vi inte ska prata om hundar då haha..
William. Å herregud vad jag älskar william! Han har blivit så stoor och förståndig det är verkligen helt sjukt hur snabbt det går helt plötsligt. Man kan lixom föra en konversation med människan! Be om hjälp med saker, fråga saker o få svar, han frågar mig saker.. nemen herregud lille plutt.
Imorse vakna han när dagishundarna skulle komma. Då tog han med sig täcket o gick ner o la sig i soffan o kolla barnkanalen, oså frågade jag om han kunde stanna inne o passa kila o candy medans jag gick ut o tog emot hundarna. O de gjorde han ju! Hade ju förväntat mig att han skulle gråta skrika o springa efter mig o släppa ut hundarna istället typ haha. Okej dethär kanske är jätte ointressant för er som inte har en relation till honom förresten. Fast jag skriver mest för min egen skull ändå heheee :) Så himla duktig o förståndig iallafall! Såg genom fönstret hur han stog o försökte få hundarna att sluta skälla o hoppa ner från fönstret hahah o han lyckades :D så låg han i soffan när jag kom in igen :) älskling!

O hur sjukt är dehär då :D hitta en uppgift jag gjorde i skolan för exakt 10 år sen!


man kunde ju haft sämre promenad
vägar precis utanför huset :)

bra start

åh jag måste bara få berätta om en dagishund för det gör mig så glad :)
en av hundarna som började här när jag öppnade var en jättestressad hund som aldrig varit ifrån sin ägare hos nån hundvakt i hela sitt 10åriga liv.
Vi körde två inskolningsdagar när ägaren var med innan jag öppnade för att se hur det funka. Hunden bokstavligt talat skrek efter ägaren såfort den flyttade sig en halvmeter åt sidan eller släppte kopplet. De som testat gå med hunden innan hade gett upp efter tio meter.

Första dagen ylade hunden konstant oavbrutet efter ägaren..
Men när jag tog med den på promenader så gick den hur fint som helst vid min sida redan efter 5sekunder och hela promenaden!
Och dag 2 ylade den bara första 5minutrarna.
Nu efter en vecka är det en helt annan hund. Går fot i kopplet och kan lägga sig o koppla av även om jag inte är där, leka utan att stressa upp sig och njuta av att bara vara.
På en vecka! Och gå fint i kopplet på 5sekunder! Det är ju helt jävla underbart att se!

Med dom andra hundarna funkar det också hur bra som helst, nästa vecka börjar några nya med :)
Vilket bra jobb jag har!!

it's on

Nu är hunddagiset igång!! :D och här har ni en glad tjej som skriver.
Gjorde första reklamen i onsdags, öppnade i måndags och redan första dagen hade jag 4 hundar på plats :) och en jäkla massa mail att svara på haha.
varav en journalist jahadå :D

fick ett skönt avslut på förra veckan inför uppstarten oxå, stefan överraskade mig med att ta med mig på en SVENSK film på bio :) gulle! han sa bara att jag inte fick boka in nåt på kvällen o så plötsligt var vi där :>

o nu börjar höstprogrammen på tv!! livet :D idol big brother o paradise hotel efter varandra flera dar i veckan, hur gött är inte de da! nu fattas bara ensam mamma söker o bonde söker fru ;) när börjar dom egentligen?
vad tycker vi om ph hittills då? min favvo är ju fortfarande samir i studio paradise haha :D annars han va han nu heter, den enda som gick vidare som inte va hunk. o kanske ylva eller saga.
och i bb.. hon från boxen haha. och julia då, herre min gud vilken vacker människa.
Nu ska jag kolla vidare! tja!