Kungen

Alltså finns det nåt min pappa inte skulle göra för mig?! Jag tror inte det finns nån snällare människa i hela världen. Man glömmer lätt bort att uppskatta småsaker. 

Jag stod och tittade på honom genom fönstret när han skulle åka härifrån förut. 
Han kunde tagit sin bil o åkt, jag kunde flyttat på min bil själv. 
Men han flyttar på min bil, efter att han har lastat ut mina sommardäck, sedan backar han undan sin egen bil från min uppfart och kunde åkt vidare. Men så stannar han igen och går ur och parkerar min bil på rätt plats. Sen flyttar han över min hundbur. Och sen tar han fram en hammare för att banka bort all is från min soptunna som inte gick att öppna. 
Alltså? 😂😍 jag tyckte tillomed synd om honom när jag såg det! allt dedär hade jag väl kunnat göra själv! Och så inser jag att sådär är han varje dag! Så därför lägger man knappt märke till det. Men stackars älskade pappa som gör allt för mig hela tiden!
Om dom är hundvakt när jag jobbar så rastar han hundarna 5 minuter innan jag kommer så att jag ska slippa göra det själv. Om jag har en matlåda hemma som jag kan äta innan jobbet så stannar han på vägen hem från sitt jobb och köper nåt godare till bara mig så att jag kan komma till dom och äta även fast dom redan har ätit. När jag inte kan åka ifrån mitt jobb för att köra min egen son till dagis så tar han ledigt från sitt jobb för att göra det åt mig. Om han ser att jag behöver hjälp med något när han är här för att köra till dagis, tex montera en möbel eller med bokföringen, så åker han o lämnar william (1 mil) och sen kommer han tillbaks för att hjälpa mig, o skjuter upp sitt eget jobb ännu mer.. om jag påpekar att jag behöver något, kanske bara en träplanka, så har han åkt o fixat det innan dagen är slut utan att jag bett om det. 
... innan han flyttade runt på bilarna här utanför idag så hade han tagit ledigt från sitt jobb för att byta till vinterdäck på min bil. Det gjorde han även igår men då var det fullt när han kom till verkstaden, men inte fan klaga han för det. Så när han kom tillbaks med bilen idag så är den nytankad. 
Och den jäveln har köpt sprillans nya vinterdäck istället för att sätta på dom gamla.... 
Vissa kanske kallar det bortskämd men vad finns det för negativt med att vara bortskämd på kärlek och snälla föräldrar? 😘 alla borde ha det så. det är bara lite synd om dom emellanåt haha ❤ 
Och om pappa nån gång skulle fundera på att inte göra nåt för mig så ser mamma till att han gör det 😂😂
Vart finns nån i min ålder som är som min pappa? 😂👐  
💖💖💖 ÄLSKAR ER och jag uppskattar allt ni gör!

grekland

Ny börjar det bli kallt så nu äre dags att säkra semesterbilderna nånstans 😄